tirsdag 9. oktober 2012

Gründeridol2012

Gründeridol

Har dine ungdomsbedrifter en god idé?  Be elevene møte opp når vi kommer til en by nær deg og delta på gründeridol. De får møte en jury bestående av representanter fra næringslivet i Østfold. Be elevene forberede en kort presentasjon av ideen gjerne med skisse, tegning eller prototype. De 5 minutter til å presentere, og bør derfor tenke igjennom hva de vil ha frem eller hvilket budskap de vil at juryen skal huske etter deres presentasjon. Juryen gir ungdomsbedriften en kort tilbakemelding på ideen, og kanskje de får med en gullbillett til finalen.


Vi kårer Østfolds beste forretningsidé!
I fem av Østfoldbyene arrangerer vi i år Gründeridol hvor elevene kan komme og presentere sin innovative idé. Der får de møte en jury bestående av representanter fra næringslivet i Østfold. De må forberede en kort presentasjon av ideen sin, de har 5 minutter til disposisjon og bør derfor tenke igjennom hva de vil ha frem eller hvilket budskap du vil at juryen skal huske etter sin presentasjon. Elevene bør ha med seg skisse, tegning, prototype eller beskrivelse av ideen. Det kan selvsagt være flere fra bedriften som presenterer ideen sammen. Juryen gir dem en kort tilbakemelding på ideen, og de beste ideene får en gullbillett til finalen.

Har du en elev-, ungdoms- eller studentbedrift, og syns dere har en bra forretningsidé? Møt opp da vi kommer til din nærmeste by! Vi oppfordrer deg til å delta på gründeridol. Du får møte en jury bestående av representanter fra næringslivet i Østfold.

Du bør forberede en kort presentasjon av ideen din –  og husk at du ikke har mer enn 5 minutter til å presentere ideen. Derfor bør du tenke igjennom hva du vil ha fram eller hvilket budskap du vil at juryen skal huske etter din presentasjon. Juryen gir deg en kort tilbakemelding på ideen din, og kanskje er du en av ideene som blir sendt videre til finalen. 
Møt opp med skisse, tegning, prototype eller beskrivelse av ideen - og presenter ideen din på Auditoriet
Registrering rett utenfor, der får dere anvist rett tidspunkt for deres presentasjon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar