torsdag 2. februar 2012

Gründer Girls på besøk


Vi hadde to timer med pep-talk, inspirasjon, motivasjon og feedback av tre entusiastiske og engasjerte Gründer Girls i dag. Hva Gründer Girls er, kan du lese om her.
Det er alltid spennende å høre på andre 'jenter' som har skapt sin egen bedrift, å få vite hvordan de har fått etablert nettverk, og om hvordan de gir hverandre støtte og tjenester, lære om å følge drømmen og hva et smil kan utrette, at det kever slit og at motgang gjør sterk!

Se hvordan de brukte kroppsspråk til å formidle hva de hadde på hjertet!
Hvordan kan SWOT gjøre oss tryggere, sterkere og gi oss mer bevissthet og selvinnsikt? Teori må settes ut i praksis.... Hvordan kan min ide gjøres unik, annerledes og mer interessant enn andres? Med små justeringer kan et nytt konsept se dagens lys....
Servering må til under et sådant besøk. Vår egen skolekantine sto for bevertningen.
En stor takk til Camilla, Monica og Mona som måtte haste av sted til neste avtale. Det er travelt å være eneste ansatte i bedriften.

Mer info på bloggen til Bimmcup ub.

2 kommentarer:

  1. Takk for oss - det var veldig hyggelig å treffe dere :-) Mona heter henne som dere manglet navnet på. Hun driver netbutikken Movana.no - hvor de selger kule treningsklær :-) Masse lykke til videre, og slå gjerne på tråden om det er noe vi kan bidra med :-)

    SvarSlett