torsdag 8. september 2011

Alle ub-elevene dette året


For første gang har ungdomsbedriftene fått egne kontorer på skolen. Herfra kan de drive sin virksomhet  uten å måtte rydde vekk fra arbeidsdag til arbeidsdag. Det kan bli et godt arbeidsmiljø og bety mye for hva elevene får ut av dette skoleåret. I tillegg deler alle bedriftene et verksted og teorirom, så vi føler oss veldig i himmelriket.





Innerst i gangen har Lotte, Elin, Laila, Julie, Victoria og Marianne kontor. Her holder de på med å forberede en markedsundersøkelse, og de diskuterer navn på bedrfiten. Foreløpig er kontoret spartansk innreda, men litt levende lys skaper stemning! De skal jobbe internasjonalt.





På neste kontor finner vi Tina, Ida Helen og Alina, de snakker om hvordan de vil innrede og male kontoret. Det skal i allefall en sofa på plass! Det er lov å ha det hyggelig på arbeidsplassen.





Vegg i vegg og med dør i mellom er Dina, Hedda, Nathalie, Thea og Heidi. Der går praten rundt mål og visjoner.... Jeg må nok ta et nytt bilde. Dette ble ikke skarpt nok, men ellers vellykka, ikke sant? Også disse jentene ønsker samarbeid med bedrifter i andre land gjennom Enterprise without Boarders - prosjekt.

Nederst til høyre i gangen holder bedriften Bimmcup til. Den består av Ida Lisette, Martyna, Marie og Birgitte.  De holder her på med å ta 'proffe' bilder til presentasjonene sine.






Flott gjeng unge jenter å jobbe sammen med i ni måneder framover!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar